Hout & Steen

by Roald

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    €8.50 EUR  or more

   

 • Kerk binnenstebuiten is een bijbelstudieboek voor huiskringen, kerken en andere betrokken christenen. Voor christenen die uitgedaagd willen worden om het Koninkrijk van God in hun straat/wijk gestalte te geven.

  Er zijn al veel boeken geschreven over de naar buiten gerichte kerk. Wat we nodig hebben is niet nog meer theorie, maar een plek om in het klein te oefenen wat we in het groot willen terugzien. Kerk binnenstebuiten is een spel dat je speelt met je kring of je vriendengroep. Laat je door de Bijbel en de liedjes van singer-songwriter Roald Schaap inspireren over hoe je je geloof in de buitenwereld kunt laten aanscherpen. Stel elkaar op de proef met de tien verrassingsopdrachten die je elkaar doordeweeks geeft en ervaar een nieuwe dimensie van je geloof. In deze spannende en unieke spelervaringen worden de ideeën en visies gevormd voor een nieuwe generatie kerk. Jouw geloof is relevant voor je omgeving! Wat zit er in Kerk binnenstebuiten? – 10 inspirerende songs van Roald; – 10 columns om over in gesprek te gaan; – 10 beproevingen waarmee je elkaar doordeweeks uitdaagt. ... more
  ships out within 2 days

    €14.95 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 3 ROALD releases available on Bandcamp and save 35%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Hout & Steen, RECYCLED, and Tevoorschijn. , and , .

    €16.25 EUR or more (35% OFF)

   

1.
03:48
2.
3.
03:32
4.
04:19
5.
03:55
6.
7.
8.
04:13
9.
10.
05:22

about

released together with the book 'Kerk Binnenstebuiten'. And for sale on www.kerkbinnenstebuiten.nl

credits

released September 1, 2014

tags

license

all rights reserved

about

ROALD Utrecht

Started as worshipleader and ended up as an singer/songwriter trying out different styles to inspire church by faith and creativity.

contact / help

Contact ROALD

Streaming and
Download help

Redeem code